Wilt u als christen graag op reis met geestverwanten? Image Travel biedt inspirerende reizen vanuit een christelijke overtuiging.

Onze reizen bieden de kans om uzelf als christen te verrijken. Leer alles over de beroemde bezienswaardigheden van een land of ontdek Bijbelse elementen op plekken waar de oude beschavingen hun sporen nagelaten hebben.

Christelijke reisorganisatieChristelijke reisorganisatie

Image Travel is een christelijke reisorganisatie, wat betekent dat wij binnen het programma altijd rekening houden met de zondagsrust. Op zondag reist u nooit en staan er ook geen uitstapjes op de planning. Waar mogelijk zal een kerkdienst bezocht worden of zal de reisleider een samenkomst begeleiden.

Kwaliteit voorop

Wij snappen dat u onbezorgd op reis wilt. Daarom zorgen wij voor een goede kwaliteit van alle facetten van uw reis. Van de touringcar waar u mee reist tot het hotel. Wij zorgen er altijd voor dat u in prima accommodaties verblijft en dat ook de eventuele maaltijden van een goede kwaliteit zijn. Zo kunt u optimaal genieten van uw reis.

Reisprogramma

Bij onze reizen geldt dat er regelmatig ruimte in het programma is die u vrij kunt besteden. Dat zorgt ervoor dat u op zo’n moment even bij kunt komen of juist nog iets kunt ondernemen dat niet op het programma staat. Zo heeft u zelf de ruimte om er op eigen gelegenheid op uit te gaan. Uw reisleider kan u  ter plaatse altijd extra tips geven.

Image Travel heeft ruim 10 jaar ervaring met het samenstellen van reizen voor groepen. Dit zorgt ervoor dat wij de leukste plekjes en de beste hotels kennen. Wij werken ook alleen maar samen met ervaren en enthousiaste reisleiders die ervoor zorgen dat uw reis net dat beetje meer krijgt.

Maatwerkreizen

Wilt u met uw gezin, familie, gemeente, vereniging of koor op reis? Wij leveren ook maatwerk. Dat betekent dat we een reis volledig naar uw wensen samenstellen. Dat kan al als u met een kleine groep reist.

Vraag ons eens naar de mogelijkheden en bel met een van onze medewerkers op: 0186-633 668.  

belize7 china4 china7 spanje5 ierland4 ierland6 Boek een reis naar Tanzania en Zanzibar bij Image Travel - christelijke reisorganisatie tanzania3 Boek een reis met eigen vervoer naar Ijsland bij Image Travel - christelijke reisorganisatie Boek een self drive in Oman bij Image Travel - christelijke reisorganisatie shutterstock_386621554 Boek deze excursiereis in het teken van de Eerste Wereldoorlog bij Image Travel - christeijke reisorganisatie