Maatwerk reizen

Met Image Travel kiest u voor een maatwerkreis. Dat betekent dat wij uw reis volledig naar uw wens samenstellen. Of u nu wilt dat wij alleen de hotels voor u uitzoeken of een reis met een uitgebreid excursieprogramma verzorgen. Heeft u inspiratie nodig? Op onze website vindt u een aantal voorbeeldreizen. 

Wilt u met uw partner, uw gezin, gemeente, vereniging of bedrijf op reis? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Of u nu een korte reis dichtbij wilt boeken of een reis van 3 weken door Zuid-Afrika onze medewerkers luisteren naar al uw wensen. Want wij zien graag dat uw vakantie een succes is!

 

Om u een idee te geven van de mogelijkheden, hebben we een aantal voorbeeldreizen samengesteld.

Christelijke reizen

Wilt u een bijzondere reis maken langs Bijbelse plaatsen? Wij verzorgen al jaren christelijke reizen volledig in het teken van het christendom en zijn goed op de hoogte van de mooiste reizen langs bijzondere plaatsen die belangrijk zijn binnen het christelijke geloof.

Voorbeelden van christelijke reizen:
1. 14 dagen door Israël met bezoek aan o.a. Caesarea, Jeruzalem, verblijf in een kibboets, het meer van Galilea, de Jordaanvallei, Eilat en een tocht door de woestijn.
2. 14 dagen door Turkije met bezoek aan o.a. Efeze, Pammukale, de Acropolis, Izmir, Göreme, Ankara en Antalya.
3. 10 dagen Jordanië met bezoek aan o.a. Amman, berg Nebo, Aqaba, een kamelentocht door de woestijn, het historische Petra en een tocht over de King’s Higway.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. We zijn ook in de Baltische Staten, Rusland, Egypte, Marokko en vele anderen landen geweest.

 

Familiereizen

Wilt u met uw familie een bijzondere reis maken? Wij regelen het graag voor u. Bent u bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd en wilt u met het gezin rondtrekken in Israël. Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat u vervoer heeft en verblijf. We kunnen zelfs met u kijken naar een programma voor uw hele reis. Ook christelijke reizen die volledig in het teken van het christendom staan, kunnen wij voor u en uw familie verzorgen.

Ook met andere kleinschalige reizen hebben we ervaring. Bijvoorbeeld een onvergetelijke treinreis met de Transmongolië van Rusland naar China of reizen naar bestemmingen als Kenia of Zuid-Afrika.

 

Groepsreizen

Iedere groep die met ons op reis gaat, heeft andere wensen en ideeën. Dat maakt het zo leuk om reizen op maat samen te stellen.

Door onze wereldwijde contacten kunnen wij snel een mooi reisprogramma maken in overleg met onze klanten. Op deze manier hebben we de afgelopen veel ervaring opgedaan met thematische reizen.

Wilt u bijvoorbeeld met uw kunstclub, gemeente, familie, bedrijf of vereniging op reis? Wij maken graag samen met u een programma dat aansluit bij de interesse van de groep.

 

Kunst- en cultuurreizen

Een paar dagen eruit en langs interessante plekken en musea. Samen stippelen we een mooie route uit met zoveel mogelijk bezienswaardigheden op de route.

Voorbeelden:
1. 6-daagse kunstreis naar Bilbao. Door Frankrijk naar Bilbao om onder andere het Guggenheim te bezoeken. Langs de route bezoeken we plaatsen en musea naar keuze.
2. 6-daagse orgelreis door Berlijn/Brandenburg. Orgelliefhebbers halen hun hart op tijdens een reis langs alle prachtige orgels die er te vinden zijn in Berlijn en omgeving.

Ook voor u kunnen we een reis samenstellen die aansluit bij de interesses van u en uw groep of vereniging.