Christelijke reizen op maat

Een vakantie plannen voor uw eigen gezin is meestal nog te overzien. U gaat op zoek naar een mooie bestemming, neemt de opties door en boekt de reis. Maar als u een keertje weg wilt met een grotere groep is dat allemaal minder makkelijk. Daarom verzorgt Image Travel al jaren christelijke reizen op maat. Het werkt heel simpel. U geeft aan wat uw voorkeuren zijn, hoe de groep eruit ziet en wat het budget is. Wij maken dan een mooi programma voor u. Zo krijgt u een reis die aansluit bij uw wensen en u hoeft daar zelf weinig voor te doen. Ideaal. We hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met zowel kleine groepen (een gezin van 5 personen) als grote groepen. Alle bestemmingen zijn mogelijk – wij kunnen u al het werk uit handen nemen van het regelen van vluchten tot aan het reserveren van het diner in een leuk restaurant. Uiteraard houden we in het programma altijd rekening met de zondagsrust.

Lees hieronder eens wat voorbeelden van reizen die wij verzorgden.

Met uw koor
Het komt regelmatig voor dat een koor een paar daagjes met elkaar op pad wil. Leuk en gezellig. Soms is dat vanwege een jubileum en een andere keer gewoon een jaarlijks terugkerend uitje. Wij kunnen een volledig programma verzorgen inclusief bijvoorbeeld de mogelijkheid om in een kerk te zingen. Dat maakt een reisje net wat meer bijzonder. Een populaire bestemming is Kent. U kunt dan diverse uitstapjes maken naar bijvoorbeeld een museum met bijzondere muziekinstrumenten waar u dan ook een concert te horen krijgen en een bezoekje aan de Evensong in Canterbury.

Met uw familie/gezin
Wilt u een keertje met uw familie een echte christelijke reis maken? Dan is een bezoek aan Israël een echte aanrader. In dit land is zoveel te zien en te leren. Hier ziet u de plaatsen die in de Bijbel staan. Maar u kunt in Israël ook prima ontspannen op de prachtige stranden, want vooral kinderen hebben af en toe even een dagje nodig zonder de zoveelste bezienswaardigheid! Voor verschillende families hebben wij een rondreis door Israël verzorgd. Wij regelen dan bijvoorbeeld de overnachtingen en het vervoer voor u. Zo kunt u zorgeloos op reis en weet u zeker dat u iedere avond bij een goed hotel overnacht. Dit soort christelijke reizen stellen wij vaak samen voor bijzondere gebeurtenissen, zoals een huwelijksjubileum.

Met uw gemeente
Een reis is de ideale manier om de mensen uit uw gemeente beter te leren kennen. De mogelijkheden voor een reis op maat zijn hier eigenlijk eindeloos. U kunt kiezen voor christelijke reizen die naar bestemmingen uit de Bijbel voeren of langs evangelische bezienswaardigheden. Maar u kunt ook kiezen voor een andere reis, zoals een culturele reis of een paar dagen in eigen land. De afgelopen jaren hebben wij verschillende gemeentes naar bestemmingen over de hele wereld gebracht: van Zuid-Afrika tot Groningen.