Zoekt u een jonge christelijke reisorganisatie die de missie heeft om u als christen een onbezorgde reis te bezorgen? Bij ons ontmoet u gelijkgestemden en bezoekt u Bijbelse plaatsen.

U reist met gelijkgestemden uit allerlei kerken. Hoewel iedereen thuis naar verschillende kerken gaat, is het fijn dat die muren op reis even wegvallen en wij met elkaar uit de bijbel kunnen lezen. Zo kunnen wij het geloof belijden.

Onze reisleiders zijn kerkelijk meelevend en stralen hun geloof ook uit in het begeleiden van de reizen. Zij zijn ook gedreven om met geloofsgenoten op reis te gaan. Voor of na de maaltijd houden zij met u een korte dagsluiting en nemen even een moment van bezinning. Zo heeft u de rest van de avond tijd voor uzelf.

Zondag, rustdag

Boek een self drive in Oman bij Image Travel - christelijke reisorganisatieDe zondag neemt bij ons een speciale plaats in. Tijdens onze vakanties heeft u op zondag volpension. Uiteraard reizen wij niet op de rustdag., want dan bezoeken wij -als de bestemming het toelaat- een eredienst. Er is immers niets fijner dan geloofsgenoten te ontmoeten. Zo niet, dan houdt de reisleider een bijeenkomst in het hotel.  Op onze rustdag openen wij de bijbel en zitten bij elkaar rondom het woord van God.

Kerkdiensten buitenland

Ieder land heeft andere gewoonten en dat zien wij ook terug in het kerkelijk leven. Maar er is niets mooiers om medegelovigen te ontmoeten en te bemoedigen met onze aanwezigheid. Want andersom vinden de gelovigen in het buitenland het heel fijn als u hun dienst bezoekt. Kerkmuren vallen hierbij weg. Er staat maar één ding centraal en dat is het woord van God onderzoeken en Zijn geboden onderhouden.

Christelijke reisorganisatie

Boek een self drive in Oman bij Image Travel - christelijke reisorganisatieAls christelijke reisorganisatie kunt u bij ons reizen naar Bijbelse plaatsen. Met geloofsgenoten bent u dan bij elkaar. U staat dichter bij de steden en locaties, beschreven in het heilige schrift.

Onderstaande reizen zijn suggesties van reizen die wij voor u kunnen organiseren:

  • Israël: een 14-daagse excursiereis. U kunt hier in een kibboets verblijven. U bent hier dicht in de buurt van Bijbelse plaatsen zoals de Jordaanvallei, Caesarea, het meer van Galilea, Jeruzalem, Eilat. Een tocht door de Negev-woestijn is ook mogelijk.
  • Turkije: een 14-daagse rondreis. Hier kunt u excursies boeken naar Pergamon, Ankara en Antalya, Göreme, Efeze, Izmir en Pammukale.
  • Jordanië: een verblijf van 10 dagen. Neem een kijk bij Bijbelse plaatsen zoals Amman, de Nebo-berg, Aqaba, Petra. Mogelijk is ook een tocht over King’s Highway en een kamelentocht door de woestijn.