*Vertrek iedere dinsdag in de periode van 23 juni t/m 18 augustus 2015* Een fantastische reis langs fjorden, watervallen, vulkanen en geisers. Een reis voor ondernemende families met veel actieve excursiemogelijkheden. Vergeet vooral uw badkleding niet, onderweg zijn er diverse openluchtzwembaden. U verblijft in volledig ingerichte vakantiewoningen voor telkens 1 week.

Beleef tijdens deze reis een unieke combinatie van overweldigende natuur met uitzonderlijk veel wildlife in de natuurparken Serengeti, Ngorongoro en Lake Manyara, de parelwitte stranden van Zanzibar, lekker eten en de Afrikaanse cultuur! Tijdens deze avontuurlijke reis wordt u vervoerd in een 4WD landcruiser met pop-up dak en overnacht u in comfortabele lodges op basis van volpension. Ga mee op safari naar Tanzania en geniet na op het tropische Zanzibar!

In elf dagen tijd maakt u kennis met een boeiend land. De cultuur van Ierland is gevormd door duizenden jaren van mythes, legendes, elfjes, magiërs en strijdende helden. Niet voor niets zijn er zoveel kastelen in dit land. De prachtige natuur zorgt ervoor dat u zich tijdens deze autorondreis onderweg niet hoeft te vervelen. De steden in Ierland zijn ook zeker de moeite waard, al was het maar om eens een bezoekje te kunnen brengen aan een echte Ierse pub. Aan het eind van deze reis gaat u met veel onvergetelijke herinnering naar huis.

Noord-Spanje staat ook bekend als het groene Spanje. De streken laten een andere kant zien dan het mediterrane Spanje. Dichte bossen en diepgroene valleien, een hoog berglandschap en een dramatische kustlijn met fjorden en steile kliffen, schitterende stranden met een prachtige branding. De pelgrimsroute naar Santiago de Compostella doorkruist het landschap. Als er ergens een perfecte combinatie bestaat van cultuur, natuur en gastronomie, dan is dat wel in het noorden van Spanje. Het eerste wat opvalt wanneer u naar deze streken van Spanje reist, zijn wisselende landschappen, waaronder het spectaculaire nationale park van de Picos de Europa en een van de mystiekste plaatsen van de regio: de meren van Covadonga, steden waarvan sommige, indrukwekkende monumenten door de UNESCO uitgeroepen zijn tot werelderfgoed, zoals de Herculestoren of de stadsmuren van Lugo.

Deze reis brengt u naar de Chinese hoofdstad Bejing. Een enorme stad waar ontzettend veel te zien is. Parken, cultuur, tempels en historie vormen de highlights van het programma. Vergeet ook de culinaire kant van China niet. De reis eindigt met een aantal dagen Shanghai.

China is een gigantisch land en in één reis is het lastig om het hele land te ontdekken. In deze voorbeeldreis vindt u een aantal opties die u niet moet missen tijdens een vakantie naar China. Kijk u ogen uit in het immense Beijing met de vele culture bezienswaardigheden, bezoek de Chinese muur en geniet van de natuur in het land. Uiteraard kunnen we deze reis volledig voor u aanpassen.

Belize is klein in oppervlakte maar groot in bezienswaardigheden en beschikt over een prachtige natuur zowel boven als onder water. U vindt er overblijfselen van oude Maya culturen maar ook zeer rustige stranden. Houdt u van duiken komt u in Belize helemaal goed aan uw trekken want Belize geldt als duikersparadijs met het tweede grootste koraalrif ter wereld met meer dan 100 koraalsoorten en meer dan 300 vissoorten.