airbus-header-2015

 

Dag 1

In een paar uur tijden rijden we vanuit Nederland naar Bremen. Hier brengt u een bezoek aan een fabriek die de vleugels van de Airbusvliegtuigen maakt. In deze fabriek ziet u hoe de binnenkant van deze enorme vleugels eruit ziet. Na deze rondleiding rijden we door naar Hamburg waar u overnacht.

Dag 2

Vandaag staat er opnieuw een zeer bijzondere rondleiding op het programma. De rondleiding door de Airbusfabriek. In deze fabriek werken ruim 15.000 mensen en het is het hoofdkantoor van Airbus in Duitsland. Na de nodige veiligheidschecks krijgt u een korte maar interessante film te zien over de fabricage van een A 380. De rondleiding voert door de hallen met de diverse bouwfases en vervolgens de eindmontagelijn van de A320-serie; ook krijgt u tijd om uitgebreid in de hallen van de A380-assemblage rond te kijken. De rondleiding duurt ongeveer 2,5 uur.

’s Middags heeft u vrij en kunt u op eigen gelegenheid Hamburg verkennen.

Dag 3

We gaan opnieuw naar Bremen. Deze keer gaan we naar het Aerospace Center. In dit centrum vindt u alles dat te maken heeft met de Duitse ruimtevaart. Een gids vertelt u alles over de Europese luchtvaart, de ISS en u ziet waar de beroemde Arianeraket gemaakt wordt. U luncht in de oude binnenstad van Bremen. Hier kunt u ook nog kort rondkijken voor we weer terugrijden naar Nederland.


Datum: 25-27 juni 2015
22-24 oktober 2015
Reissom: € 345,- p.p.
Toeslag 1-persoonkamer: € 85,-

Inclusief:

– Vervoer per luxe touringcar
– 2 overnachtingen in een hotel met ontbijt
– Diners in een typisch Duits restaurant
– Rondleiding Airbusfabrieken
– Bezoek Spacecentrum

Exclusief:

– Uitgaven van persoonlijke aard
– Verzekeringen
– Overige maaltijden
– Fooien


Het aanmelden voor deze reis is net gestart voordat onze nieuwe website gelanceerd werd. Daarom verloopt aanmelden via ons zusterreisbureau Image Holidays.

Aanmelden gaat via deze link.